حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

×
  • اوقات شرعی

  • کتاب «تاریخ شفاهی حوزه‌های علمیه، مفاهیم، نظریه‌ها و راهکارها» منتشر شد
    شناسه : 3182
    4
    کتاب «تاریخ شفاهی حوزه‌های علمیه، مفاهیم، نظریه‌ها و راهکارها» به همت انتشارات دانشگاه باقرالعلوم(ع) منتشر شد.
    ارسال توسط :
    پ
    پ

    کتاب «تاریخ شفاهی حوزه‌های علمیه، مفاهیم، نظریه ها و راهکارها» به کوشش احمد فلاح‌زاده در ۲۳۷ صفحه از سوی انتشارات دانشگاه باقرالعلوم (ع) منتشر شد.

    ثبت تجربه‌های استادان با سابقه تاریخ شفاهی و الگوگیری از ایشان، انگیزه نگارش این پژوهش است. این کتاب ۱۴مصاحبه از زبده‌ترین استادان تاریخ شفاهی را در خود جای داده است. گفت‌و‌گو‌های صمیمانه برای انتقال تجربه این عزیزان در کنار سخاوتمندی این فرهیختگان در نقل یافته‌هایشان در ثبت رخدادها، از ویژگی‌های این اثر است.

    تاریخ شفاهی یکی از مقوله‌‌های نو در پژوهش‌های راهبردی مورخان به شمار می‌آید. گستردگی تاریخ شفاهی و حجم یافته‌ها در کنار دسترسی آسان آن به رویداد‌های نانوشته، به ضمیمه دقت در بایستگی‌ها، ویژگی‌ها، و روش‌های تاریخ شفاهی یکی از خصوصیات این سبک تاریخ نگاری و گردآوری اسناد است که آن را در شمار رشته‌های تاریخی جذاب نوین قرار داده است.

    در این مجلد از مجموعه پنج جلدی «تاریخ شفاهی حوزه‌های علمیه»، چهارده کارشناس از باسابقه‌ترین تاریخ شفاهی‌کاران کشور، ضمن بیان مفاهیم، برنامه‌ها، تجربه‌ها، بایستگی‌ها و دیدگاه‌های نظری، دستآمدی از یک دوره کاری خود را بر اساس اصل انتقال تجربه‌های کارآمد، ارائه نموده‌اند. به دلیل توانمندی تاریخ شفاهی در گردآوری منابع تاریخی نانوشته، فهم و تحلیل رویدادها در این مجموعه مصاحبه‌ها، تجربه مفیدی برای آغاز به کار تاریخ شفاهی حوزه علمیه قم به شمار می‌رود.

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.