حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

×
  • اوقات شرعی

  • معرفی مراکز فعال قرآنی (۲)
    شناسه : 655
    3

    مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا(س) این مؤسسه در سال ۱۳۷۵ به همت جمعی از روحانیون دهستان خیر از توابع استهبان فارس فعالیتهای خود را آغاز نمود. سنگ بناي اصلی مؤسسه که با کمک هاي مردمی در ساختمانی قدیمی واقع در روستاي ماهفرخان از توابع شهرستان استهبان کار خود را آغاز کرد، اما در […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا(س)

    این مؤسسه در سال ۱۳۷۵ به همت جمعی از روحانیون دهستان خیر از توابع استهبان فارس فعالیتهای خود را آغاز نمود.

    سنگ بناي اصلی مؤسسه که با کمک هاي مردمی در ساختمانی قدیمی واقع در روستاي ماهفرخان از توابع شهرستان استهبان کار خود را آغاز کرد، اما در حال حاضر با داشتن یک ساختمان مرکزي، هفت مدرسه شبانه روزي ویژه خواهران و برادران و ۱۵۰ شعبه در ۱۲ استان کشور ( فارس- بوشهر- کرمان- سیستان وبلوچستان- یزد- خوزستان- تهران- زنجان- قم – آذربایجان شرقی- خراسان رضوی و خراسان شمالی) عمده فعالیت خود را بر نقاط محروم و روستایی متمرکز نموده است.

    ساختمان مرکزی موسسه، مدارس شبانه روزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم و ساختمان اکثر شعبه ها در روستا قرار دارد و قرار گرفتن مدارس شبانه روزی حفظ تخصصی قرآن کریم در روستاها تعمدا بوده است چرا که فضای مناسبی برای یاد گیری آموزه های قرآن در روستاها فراهم است.

    آنچه در ذیل می آید گزارشی از فعالیت هاي این مؤسسه است که در وبگاه آن مرکز به آدرس موسسه‌بیت‌الاحزان منتشر شده است.

    فعالیت در بخش عمرانی

    * شعب مؤسسه :

    به جرأت می توان مهمترین اقدام مؤسسه را تأسیس ۱۵۰ شعبه در ۱۲ استان کشور ( فارس- بوشهر- کرمان- سیستان وبلوچستان- یزد- خوزستان- تهران- زنجان- قم – آذربایجان شرقی- خراسان رضوی و خراسان شمالی) در طول ۱۹ سال فعالیت مستمر بیت الاحزان دانست، امری که بیشترین اقدامات را در روستاها و مناطق محروم گنجانده است. مسئولین مؤسسه بر این باورند که تاکنون به یک یا دو درصد از اهداف خود جامه عمل پوشانده اند. عمده هدف این است که در جای جای ایران اسلامی در هر شهر و روستایی بیت الاحزان حضرت زهرا (س) بنا شود و فعالیت بیت الاحزان تمامی جغرافیای جهان اسلام را تحت پوشش قرار دهد.

    * افتتاح شعب جدید در استان های سیستان و بلوچستان و کرمان

    مؤسسه بیت الاحزان حضرت زهرا (س) که از همان ابتدا هدف خود را فعالیت در نقاط محروم و روستایی تعریف کرده بود فعالیت های قرآنی خود در جنوب شرق ایران را از سال ۱۳۸۶ در استان سیستان و بلوچستان از شهرستان دلگان آغاز کرد. فعالیت های واحد دلگان با رشد چشمگیری همراه بوده تا جایی که شعبه دلگان با راه اندازی ۱۱ شعبه دیگر در روستاهای اطراف این شهرستان موفق به جذب ۷۰۰ قرآن اموز در سال و تربیت ۲۰ حافظ کل قرآن کریم شده است. 

    در بهمن ماه ۱۳۹۱ گسترش شعبه های جدید در کرمان جنوبی، شهرهای عنبرآباد، رودبار، منوجان و اسلام آباد، دیده ها را متوجه خود ساخت و در اوایل خردادماه ۱۳۹۲ نیز بلوچستان شاهد راه اندازی شعبه ای دیگر در شهر بزمان از توابع ایرانشهر بود.

    * تأسیس مدارس شبانه روزي حفظ و تفسیر کل قرآن کریم :

    از مهمترین و منحصر به فردترین اقدامات مؤسسه  راه اندازی مدارس شبانه روزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن کریم است. این مهم از سال ۱۳۸۰ اجرایی و اکنون ۷ مدرسه شبانه روزی در استان های فارس، خراسان رضوی فعال است. در سال تحفیظی ۱۳۹۳- ۱۳۹۲ نزدیک به ۵۶۲ داوطلب از ۳۱ استان کشور برای حضور در این مدارس حفظ تخصصی قرآن کریم ثبت نام نمودند، نزدیک به ۳۸۰ نفر به دوره آزمایشی ۴۰ روزه راه یافتند و پس از اتمام دوره آزمایشی ۴۰ روزه تنها ۱۷۰ نفر از قرآن آموزان مستعد و توانمند جواز حضور در دوره اصلی ۱۱ ماهه را کسب کردند . شایان ذکر است بیت الاحزان چنانچه از تمامی ظرفیت های خود استفاده نماید تنها قادر است تا ۱۸۰ قرآن آموز  را جذب و تحت آموزش قرآن کریم قرار دهد و مسئولین مدارس ناچار به عذرخواهی از ۳۶۰ داوطلب دیگر می باشند.

    چگونگی راه اندازی مدارس شبانه روزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم بدین شرح است:

    – اولین مدرسه شبانه روزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم در ایران اسلامی  در سال ۱۳۸۰ در روستای محمد آباد (قرآن آباد ایران) از توابع استهبان فارس فعالیت خود را در منازل مسکونی استیجاری آغاز نمود. این فعالیت به مدت ۶ سال در مکان های استیجاری ادامه داشت تا آن که در سال ۱۳۸۶ ساختمان مدرسه امام حسن مجتبی (علیه السلام) در روستای لای خرمی از توابع استهبان فارس افتتاح و راه اندازی شد.

    ۱۳۸۶: افتتاح مدرسه شبانه روزی حفظ تخصصی کل قرآن کریم امام حسن مجتبی- برادران- (روستای لای خرمی – فارس)

    ۱۳۸۸: افتتاح مدرسه شبانه روزی حفظ تخصصی کل قرآن کریم فاطمیه- خواهران- (روستای مبارک آباد – فارس)

    ۱۳۹۱: افتتاح مدرسه شبانه روزی حفظ تخصصی کل قرآن کریم امام علی (ع) – برادران – (روستای صحرارود فسا- فارس)

    ۱۳۹۱: تغییر کاربری طبقه دوم حسینه صاحب الزمان روستای محمدآباد و آغاز به کار مجدد این مدارس- برادران- (روستای قرآن آباد ایران- فارس)

    ۱۳۹۲: راه اندازی مدرسه شبانه روزی حفظ تخصصی کل قرآن کریم امام رضا(ع) در جوار حرم امامزاده ابراهیم (ع) – برادران- ( روستای چکان شهرستان مراغه استان آذربایجان شرقی) ** لازم به ذکر است این مدرسه به دلیل عدم حمایت مسئولین در سال ۹۴ تعطیل شد.

    ۱۳۹۴: مدرسه شبانه روزی امام حسن عسکری (علیه السلام) – برادران- استان فارس، شهرستان قرآنی استهبان

    ۱۳۹۴: مدرسه شبانه روزی حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) – خواهران- استان فارس، شهرستان قرآنی استهبان

    ۱۳۹۴: مدرسه شبانه روزی ثامن الحجج (علیه السلام) مشهد- برادران- استان خراسان رضوی، مشهد مقدس

    ۱۳۹۴: مدرسه شبانه روزی حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (علیه السلام)- برادران- استان فارس، شهر شیراز

    * کار آفرینی قرآنی:

    یکی از مهمترین فعالیت های این مؤسسه در کنار فعالیت های قرآنی و فرهنگی آموزشی، کار آفرینی قرآنی است.

    در این راستا مدیران این مؤسسه با شناسایی قرآن آموزان مستعد و برگزاری دوره های مختلف تربیت معلم آن ها را برای ترویج فرهنگ قرآن کریم مهیا می نمایند. این مهم باور به كارآفرینی قرآنی را در جامعه قرآنی درپی داشته است. شایان ذکر است این مؤسسه با تربیت ۶۰۰ مربی و معلم قرآن و اعزام بیش از ۱۰۰ معلم مهاجر قرآنی به سایر نقاط کشور نقش بارزی درگسترش فرهنگ قرآنی داشته است تا جایی که با به کار گیری بسیاری از این افراد در جامعه امید و نشاط را برای قرآن آموزان و خانواده آنها به ارمغان آورده است.

    * احداث، خرید و ساخت بیش از ۵۵ ساختمان برای پیشبرد امور قرآنی

    مسئولین بیت الاحزان حضرت زهرا (س) با تلاش های شبانه روزی خود تا کنون موفق به خرید ، احداث و ساخت ۵۵ باب ساختمان در اقصی نقاط کشور برای پیشبرد امور قرآنی خود و ایران اسلامی شده اند.

    فعالیت در بخش آموزشی

    * كادر اجرايي :

    اخلاص در بین کارکنان و کارمندان مؤسسه مهمترین نقطه قوت و رمز پیشرفت بیت الاحزان حضرت زهرا (س) بوده است. مؤسسه مركزي، مدارس شبانه روزي و شعبه ها با داشتن بيش از ۴۰۰ نفر كادر اجرايي، سهم عمده اي در ايجاد اشتغال براي خادمان قرآن کریم و به خصوص حافظان قرآن كريم داشته است. هرچند مؤسسه نسبت به تأمين مالي زندگي اين عزيزان هميشه در مضيقه بوده است ولي كاركنان مؤسسه با اطلاع از اين موضوع كه توان مالي مؤسسه بيش از اين نيست، با جان و دل در راه خدمت به قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت (ع) گام برداشته اند.

    * تربیت حافظان کل قرآن کریم :

    – تربیت ۱۲۰۰ حافظ کل قرآن کریم.

    – تربیت ۱۴۰۰۰ حافظ ۱ جزء به بالا.

    – تعلیم ۲۰ هزار قرآن آموز در طول سال در تمامی رده های سنی.

    * مدارس غیردولتی قرآن محور:

    ۱- مدرسه یاس و یاس نبی :

    با تأسیس این مدارس در شهرستانهای فسا ( ۲ بخش دختران و پسران)، استهبان ( ۲ بخش دختران و پسران) و بنارویه، بستر مناسبی جهت آموزش نونهالان و دانش آموزان بر اساس قرآن کریم فراهم آمد که باعث گردید این مدارس موفق به کسب عنوان مدرسه نمونه شوند. در این مدارس دانش آموزان ضمن آشنایی با دروس عادي همچون دیگر مدارس و مهدها ، با قرآن کریم ، حفظ و … نیز آشنا می شوند.

    ۲- مهد و پیش دبستانی :

    در اکثر شعبه هاي مؤسسه با تشکیل کلاس مهد و پیش دبستانی قرآن محور، ضمن تربیت نونهالان بر پایه اصول قرآن کریم، این عزیزان جهت حضور در کلاس هاي ابتدایی آماده می شوند تا در مقاطع بالاتر از لحاظ علمی و آموزشی مشکلی نداشته باشند. در سال تحصیلی ۱۳۹۱-۱۳۹۲ نزدیک به ۴۰۰۰ نفر در کلاس های مهدکودک و پیش دبستانی حاضر بوده اند.

    * تألیف و نشر کتاب :

    نگارش و چاپ کتب آموزشی در حوزه آموزش قرآن کریم و تدریس در مدارس و مهدکودک ها که به قرار ذیل می باشند:

    ۱- کتاب کار ریاضی

    ۲- کتاب کار علوم جلد ۱ و ۲

    ۳- کتاب حفظ آسان قرآن کریم

    ۴- کتاب آموزش روخوانی قرآن

    ۵- پیک نوروزي و …

    طرح ملی رحله:

    طرح ملی رحله حفظ شبانه روزی ۴ جزء قرآن کریم در تعطیلات تابستان می باشد که مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا (سلام الله علیها) پس از برگزاری موفق ۴ دوره از این طرح به صورت پراکنده، برای اولین بار در تابستان سال ۱۳۹۴ و با حمایت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی، معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه و اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور در سطح گسترده ملی به مرحله اجرا در آورد به طوری که در این طرح ۳۲ مرکز از ۱۶ استان کشور مشارکت داشتند و قریب ۱۲۰۰ نفر از جوانان ۱۵ تا ۲۲ ساله حافظ ۱ تا ۴ جزء قرآن شدند.

    فعالیت در بخش فرهنگی:

    اثرگذاری اجتماعی  فعالیت های قرآنی و فرهنگی بیت الاحزان

    اثرگذاری اجتماعی  فعالیت های قرآنی و فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا(سلام الله علیها) با مدیریت حجت الاسلام شاهسونی به گونه‌ای بوده است که موقوفات قرآنی در استهبان و روستاهای اطراف به سایر شهرستان‌ها و روستاها تسری پیدا نموده است. هم اکنون بیش از ۳۰ مورد اهداء و وقف خانه، زمین و باغ به مؤسسه بیت الاحزان ثبت شده است. راه اندازی اولین مدارس شبانه روزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم برای اولین بار در جهان تشییع و حضور قرآن آموزان از ۳۱ استان کشور و حتی چند کشور خارجی بیت الاحزان را به الگویی موفق در زمینه حفظ قرآن کریم تبدیل نموده است. تربیت بیش از ۵۷ حافظ کل قرآن کریم و بیش از ۷۰۰ حافظ اجزاء در روستای محمدآباد از توابع شهرستان استهبان در استان فارس و شهره شدن روستا به «قرآن آباد ایران» از سوی عموم مردم و جراید کشور و تربیت بیش از ۲۸۰ حافظ کل قرآن در شهرستان استهبان توسط بیت الاحزان و نامگذاری رسمی استهبان به «شهرستان قرآنی استهبان» از سوی هیأت دولت در سال ۱۳۸۸ گوشه ای از اثرگذاری اجتماعی این فعالیت های قرآنی و فرهنگی بوده است.

    راه اندازی دفاتر زیارتی در شعب مؤسسه بیت الاحزان و اعزام بیش از ۳۰۰۰ نفر از مردم و حافظان قرآن کریم به مشهد مقدس در سال نیز گوشه ای از کارآفرینی قرآنی و فعالیت فرهنگی بیت الاحزان می‌باشد.

    اثبات الگوی توسعه از پایین به بالا برای اولین بار در کشور نیز توسط این مؤسسه مردم نهاد حائز اهمیت است. آغاز فعالیت هایی که در سال ۱۳۷۵ در یک روستا و یک خانه خشتی آغاز شد اواخر سال ۱۳۹۲ به کلانشهر تهران رسید

    کارآفرینی برای بیش از ۱۰۰۰ حافظ و فعال قرآنی، حافظ کل قرآن کریم شدن دهها نابینا و معلول و ازدواج  بسیاری از حافظان و فعالان قرآنی در بیت الاحزان، نامگذاری خیابانی در شهر معزآباد جابری به نام«بیت الاحزان»، گسترش فعالیت های جهادی و فی سبیل الله و استقبال روز افزون جوانان جهت حضور در مدارس شبانه روزی حفظ تخصصی قرآن کریم همه و همه حکایت از اثرگذاری اجتماعی بالای بیت الاحزان در سطح جامعه داشته و دارد.

    * عناوین و افتخارات مؤسسه :

    – اهداء لوح تقدیر از سوی رئیس جمهور به مدیرمسئول مؤسسه به عنوان «فعال برگزیده قرآنی» در سال ۱۳۸۶٫

    – دریافت لوح تقدیر از اتحادیه تشکل هاي قرآنی کشور در سال ۱۳۸۶ .

    – کسب رتبه نخست کشوري و اهداء لوح تقدیر در حوزه آموزش قرآن کریم در سال هاي۱۳۸۷ و ۱۳۹۰ از سوی مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت هاي قرآنی کشور (معاونت قرآن و عترت) به مؤسسه.

    – دریافت لوح تقدیر از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس به دلیل حضور پررنگ در نمایشگاه قرآنی عروه الوثقی در سال ۱۳۸۷٫

    * کسب مقام هاي کشوري و بین المللی توسط حفاظ مؤسسه :

    کسب دهها مقام در مسابقات حفظ استانی، کشوري و بین المللی توسط حافظان موسسه (خانم اعظم محمدی، خانم الهام حسین زاده، آقاي نوید رزمجو، آقاي عبدالمهدي برامسی مبرّا، آقاي سعید شاهرخی و آقای مجتبی فرد فانی و …).

    * دوره های تربیت معلم قرآن کریم :

    در مؤسسه دوره هاي مختلف تربیت معلم از جمله تربیت معلم حفظ، تربیت معلم مکتب النور، مفاهیم، تدبر در قرآن، روخوانی و … برگزار می گردد که هر ساله معلمان زیادي تحویل جامعه قرآنی کشور می دهد. همانطور که قبلا ذکر شد، در حال حاضر بیش از ۶۰۰ معلم برای آموزش قرآن کریم که توسط موسسه تربیت شده اند در سایر شعب مشغول تدریس می باشند. به طوری که در تابستان ۱۳۹۰ با امضای تفاهم نامه بین مؤسسه بیت الاحزان و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ۱۲ مربی به منظور برگزاري کلاس هاي حفظ و مفاهیم قرآن کریم براي دانشجویان این دانشگاه به مشهد مقدس اعزام شدند.

    * برگزاری جشنواره های تجلیل از حافظان کل قرآن کریم :

    به منظور تشویق و تجلیل از حافظان کل قرآن کریم که در طول یکسال موفق به حفظ کل قرآن کریم شده اند، تاکنون ۱۴ دوره جشنواره فارغ التحفیظی برگزار شده است که با استقبال گسترده مواجه بوده تا جایی که در برخی دوره ها بیش از ۷۰۰۰ نفر در مراسم حاضر بوده اند. در سیزدهمین دوره که بزرگترین جشنواره تجلیل از حافظان کل قرآن کریم بود از ۲۰۰ حافظ کل قرآن تجلیل به عمل آمد. و در مهرماه سال جاری نیز در چهاردهمین جشنواره تجلیل از حافظان در حسینیه ثار الله شیراز از ۱۴۰ حافظ کل قرآن کریم که در سال تحفیظی ۹۳-۹۴ موفق به حفظ کل قرآن کریم شده بودند تجلیل شد. البته نکته جالب توجه برگزاری جشنواره های تجلیل از حافظان کل قرآن کریم توسط شعب بیت الاحزان در برخی از شهرستان ها در سال های اخیر می باشد. در سال جاری شعب بیت الاحزان رامهرمز ، هنگام و قائمیه نیز مراسم تجلیل از حافظان کل قرآن کریم را داشتند.

    * برگزاری مراسم اعیاد و شهادتها:

    برگزاری مراسم میلاد و شهادت اهل بیت (علیهم السلام) از جمله فعالیتهای فرهنگی مؤسسه است. مراسم شام غریبان حضرت زهرا (سلام الله علیها) در بیت الاحزان مرکزی یکی از پرشورترین این مراسم ها می باشد.

    * مسابقات :

    برگزاری مسابقات مختلف در رشته هاي حفظ کل قرآن کریم، مفاهیم، روخوانی، ترتیل و قرائت در طول سال که هم در شعب برگزار می شود و هم از نفرات برگزیده هر شعبه در موسسه مرکزی تجلیل به عمل می آید.

    * کسب مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث از وزارت علوم، توسط حفاظ:

    حفاظ قرآن کریم پس از اتمام دوره حفظ با شرکت در دوره یکساله ارتقاء علمی بیت الاحزان و سپس با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد در رشته علوم قرآن و حدیث چنانچه امتیاز لازم را کسب نمایند از سوی وزارت علوم تحقیقات و فن آوری، مدرک کارشناسی علوم و قرآن حدیث دریافت نموده و می توانند در کلاس های کارشناسی ارشد این رشته شرکت نمایند. تاکنون بیش از ۲۰ حافظ کل موفق به دریافت این مدرک شده اند.

    * دفتر زیارتی :

    از ديگر فعاليت هاي مؤسسه، راه اندازي دفتر زيارتي در مؤسسه مركزي مي باشد كه با هدف اصلي اعزام قرآن آموزان كم بضاعت به سفرها و اردوهاي زيارتي فرهنگي است. اين دفتر هر ساله در حدود ۳۰۰۰ نفر از قرآن آموزان و ديگر اقشار کم درآمد جامعه را با هزينه اي اندك به سفرهاي زيارتي مشهد مقدس و قم اعزام مي نمايد. همچنين يكي ديگر از فعاليت هاي دفتر زيارتي برگزاري اردوهاي زيارتي درون استاني مي باشد كه با هدف ايجاد تنوع، قرآن آموزان شعبه ها را به اردوهاي يك روزه و دو روزه به اماكن متبركه مانند بقعه امامزادگان اعزام مي نمايد. هم اکنون شهر مقدس مشهد پذیرای بیشترین زائر بیت الاحزان در بین شهرهای مذهبی کشور است.

    * فروشگاه فرهنگی :

     فروشگاه عرضه محصولات فرهنگي كه در ساختمان مركزي مؤسسه قرار دارد، وظيفه تأمين وسايل فرهنگي و كتب مورد نياز شعب مؤسسه را برعهده دارد. اين فروشگاه با سفارش هر شعبه، اقلام مورد نیاز را براي آنها ارسال مي نمايد. تهيه و توزيع اقلامي همچون كتاب های اخلاقی، تاریخی، آموزشي، قرآن كريم، رحل، سجاده، توزيع نشريه نورالثقلين و … از جمله فعاليت هاي اين فروشگاه است كه در طي چندين سال فعاليت خود خدمات قابل توجهی به شعب هاي مؤسسه ارائه نموده است.

    * حضور در نمایشگاه های قرآنی :

    شركت در نمايشگاه هاي مختلف قرآني فرهنگي – از جمله نمایشگاه بین المللی قرآن کریم –  نيز يكي ديگر از فعاليت هاي فروشگاه است كه با حضور در اين نمايشگاه ها ، ضمن فروش وسايل و لوازم فرهنگي در آشنا نمودن مردم با مؤسسه نيز نقش به سزايي ايفا مي نمايد.   

    *محمدآباد، قرآن آباد ایران :

    روستای محمدآباد از توابع شهرستان استهبان در 180 كيلومتري شرق شيراز با داشتن ۴۰ طلبه و روحانی، ۵۷ حافظ کل قرآن کریم و ۷۰۰ حافظ یک جزء به بالا به عنوان روستاي نمونه قرآني معرفی شده است. هر ساله چهل تا ۵۰ دواطللب با حضور یک ساله در مدارس شبانه روزی این روستا موفق به حفظ کل قران کریم می شوند. در سال گذشته قرآن آموزان از ۲۲ استان کشور در این روستا حاضر بودند.

    افتخارات دیگر این روستا عبارتند از: راه اندازی نخستين مركز شبانه‌روزي حفظ و تفسير قرآن کریم كشور در اين روستا، تربیت ۷ حافظ کل قرآن در یک خانواده و کسب مقام های استانی ، کشوری و بین المللی توسط حافظان قرآن آباد است.

    ان شاءالله قرآن آباد ایران با دارا بودن۵۴ حافظ کل قرآن به زودی برای اولین بار به ندای رهبر انقلاب مبنی بر تربیت ده میلیون حافظ بر اساس تقسیم بندی جمعیتی لبیک خواهد گفت.

    همچنین زمین ها، باغ و مزارع کشاورزی موقوفه از سوی مردم این روستا به مؤسسه، باعث گسترش فعالیت های مؤسسه بیت الاحزان حضرت زهرا (س) شده است، به گونه ای که از برنامه های مؤسسه در قرآن آباد ایران ساخت حوزه علمیه سفیران هدایت و دانشگاه حفظ و تفسیر قرآن در آینده نزدیک است.

    * شهرستان قرآنی استهبان:

    بیت الاحزان با راه اندازی ۱۴ شعبه در شهرستان استهبان و تربیت ۲۸۰ حافظ کل قرآن کریم در سال ۱۳۸۸ از سوی هیات دولت رسما به شهرستان قرآنی استهبان تغییر نام پیدا کرد. در این شهرستان نیز ۳ مدرسه شبانه روزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم  هرساله میزبان قرآن آموزانی از سراسر کشور و کشورهای خارجی می باشد.

    * فارس قطب قرآنی کشور:

    با توجه به فعالیتهای گسترده موسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا (سلام الله علیها)، قرآن آموزان موسسه، مردم و مسئولین استان فارس خصوصا حضرت آیت الله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محترم شیراز، امیدوارند هر چه زودتر استان فارس به عنوان قطب قرآنی کشور معرفی شود.

    «و ءاخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین»

    آدرس موسسه:
    فارس – استهبان – دهستان خیر – روستای ماهفرخان – ساختمان مرکزی موسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا (سلام الله علیها) تلفن: ۰۷۱۵۳۲۸۴۰۷۶ و ۰۷۱۵۳۲۸۵۱۸۴ روابط عمومی: ۰۹۱۷۳۳۹۷۹۸۳ و ۰۹۱۷۲۱۴۳۳۵۷

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.