حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

×
  • اوقات شرعی

  • دهمین شماره فصلنامه دانش‌ها و آموزه‌های قرآن و حدیث منتشر شد
    شناسه : 1291
    3
    دهمین شماره فصلنامه علمی اختصاصی «دانش‌ها و آموزه‌های قرآن و حدیث» منتشر شد.
    ارسال توسط :
    پ
    پ

    دهمین شماره فصلنامه «دانش‌ها و آموزه‌های قرآن و حدیث» منتشر شد

    دهمین شماره فصلنامه علمی اختصاصی «دانش‌ها و آموزه‌های قرآن و حدیث» منتشر شد.

    دهمین شماره فصلنامه «دانش‌ها و آموزه‌های قرآن و حدیث» منتشر شد
    به گزارش بعثت نیوز، در دهمین شماره فصلنامه علمی اختصاصی «دانش‌ها و آموزه‌های قرآن و حدیث» نگاشته‌هایی در قالب‌های سرمقاله، مقاله سفید، مقاله شناختی و مقاله طرح علمی به چاپ رسیده است.
     نظام‌واره مدیریت تحصیلی طلبه؛ گزارش رویدادهای مرتبط با جراحات امام حسین علیه السلام در روز عاشورا؛ محدودیتِ تغییر شکل شیاطین جن بر مبنای متون ثقلین و روش نیازسنجی و نظام موضوعات در کتاب «اولویت‌های پژوهشی علوم و معارف حدیث» از جمله مطالب این شماره فصلنامه مذکور است.
    همچنین کارکرد «سیاق» در تفسیر قرآن با بررسی تطبیقیِ «المیزان» و «مجمع البیان» مطالعه نمونه‌ای جزء سی‌ام و ضرورت تصویب درس «تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطّی قرآنی و حدیثی» از دیگر مطالب این مجله است.
    این مجله نگاشته‌های علمی را در ۲۸ قالب مختلف چاپ می‌کند؛ تعریف و توضیح این قالب‌ها در شماره یکم و ششم مجله منتشر شده است. همچنین امکان انتشار نگاشته‌های عربی، مقالات پیوسته و یادداشت های آزاد قرآنی و حدیثی هم در این فصلنامه علمی وجود دارد.
    تارنمای مجلّه به نشانی www.majaleh-a.ir و رایانامه به نشانی majaleh.d.a@gmail.com در دسترس بوده و آماده جذب نگاشته‌های علمی نویسندگان است.
    در مورد فصلنامه دانش‌ها و آموزه‌های قرآن و حدیث: یکی از ضرورت¬های پژوهش در حوزۀ قرآن و حدیث و مطالعات اسلامی، شناخت مجلّه¬های مرتبط با آنهاست. پژوهشگران مطالعات اسلامی برای ارائۀ مقالات نو، نیازمند آگاهی از پیشینۀ مقالات و مجلّه¬های مرتبط با موضوع خود هستند. هدف نویسنده از معرّفی مجلّه¬ها، شناساندن آنها به پژوهشگران و آسان¬سازی نشر نگاشته¬های آنهاست. با توجّه به این¬که تاکنون فهرست جامعی از مجلّه¬های مرتبط با قرآن و حدیث و مطالعات اسلامی ارائه نشده، نگاشتۀ حاضر درصدد ارائۀ این فهرست بر آمده و مجلّات را بر اساس رتبۀ علمی – پژوهشی، علمی – ترویجی و علمی – تخصّصی دسته¬بندی می¬کند. با بررسی¬های به عمل آمده، ۱۸۹ مجلّه یافت شد که ۱۰۲ مجلّه، علمی – پژوهشی، ۳۳ مجلّه، علمی – ترویجی و ۵۴ مجلّه، علمی – تخصّصی است. در معرّفی هر کدام از مجلّه¬ها که گسترۀ حوزوی و دانشگاهی را شامل می¬شود، صاحب امتیاز، آدرس وب¬سایت (اگر داشته باشند)، مدیر مسؤول و شماره تلفن مجلّه بیان می¬گردد.

    انتهای پیام

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.