به نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری ، آیتالله لطفالله دژکام با گرامیداشت یاد شهید محراب حجتالاسلام صباحی، امام جمعه کازرون، گفت: در سالهای نخست انقلاب به خاطر داریم شهدا ابتدا ترور شخصیت و سپس ترور فیزیکی میشدند. اما این شهید بزرگوار ابتدا به صورت فیزیکی ترور و سپس ترور شخصیتی شد. همه باید نسبت به این مسئله هوشیار باشند.
وی در ادامه با تبیین سیر حکمرانی در جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: اصولی مانند شفافیت، مسئولیتپذیری، مشارکت مردم در حکمرانی، عدالت، کارآیی، اثربخشی، پاسخگویی و… از ویژگیهای یک حکمرانی مورد قبول برای عموم مردم است. پیش از انقلاب اسلامی حکمرانی دیکتاتوری و فردمحور در کشور حاکم بود که پس از انقلاب به حکمرانی دینی و مردمی مبدل گردید. مقام معظم رهبری می فرمایند انقلاب اسلامی مشارکت در حکمرانی را به مردم هدیه نمود و قدر این مردمسالاری و حضور مردمی باید دانسته شود.
نماینده استان فارس در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در طول چند دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همانگونه که اسلامی بودن آن مخالفان جدی داشت، مردمی بودن آن نیز مخالفان اساسی داشته است. کسانی که با وجود اعتقاد به دین، حاکمیت دینی را نامربوط به مردم میدانستند و به نوعی استبداد برای اجرای دین قائل بودند که شکل افراطی آن در حکومت داعش دیده میشود.
وی استمرار راه امام راحل(قدس سره) توسط رهبر معظم انقلاب و حضور ملت بزرگ ایران را موجب خنثی شدن نقشههای دشمنان نظام و تثبیت مردمسالاری دینی دانست و گفت: مردمسالاری دینی علاوه بر اینکه هدف انقلاب تلقی میشود؛ باید به عنوان ابزاری مهم برای تحقق اهداف نظام در نظر گرفته شود.
آیتالله دژکام با طرح چند پرسش از مسئولان اجرایی کشور، اظهار کرد: مردمیسازی حکمرانی تا چه میزان در دولتها نهادینه شده است؟ آیا برنامه هفتم پیشرفت ما را به افق مورد نظر در این باره میرساند؟ تحقق این هدف در بودجه ۱۴۰۴ به شکل لحاظ شده است؟
نماینده مجلس خبرگان در پایان بیان کرد: مردمسالاری دینی که هدیه انقلاب اسلامی است نیاز به باورمندی در سطح مدیران و مردم دارد. از آنجا که تبلیغات دشمن در پی القای امور خلاف واقع است دستگاههای مسئول باید در این زمینه به وظیفه خود عمل نمایند.
در ادامه اجلاسیه دوم ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، آيتالله محسن حیدری، نماینده استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با گرامیداشت چهلمین روز شهادت علامه سید حسن نصرالله و درود به ارواح مطهر همه شهدای مقاومت، اظهار کرد: همه ما میدانیم این روزها از سرنوشتسازترین روزهای امت اسلامی است زیرا در حال گذر از یک پیچ مهم تاریخ قرار داریم.
آيتالله حیدری ویژگی این برهه تاریخی را تقابل میان امت اسلامی در برابر جبهه استکبار جهانی دانست و گفت: امت اسلامی بر اساس آموزههای ناب اسلامی در برابر استکبار جهانی به سرکردگی امریکای جنایتکار و سگ هار آن رژیم صیهونیستی ایستاده است و مردم غزه و لبنان در خط اول نبرد به نیابت از همه ملتهای مسلمان ایستادهاند.
وی روح و مکتب انقلابی سیدحسن نصرالله را جاویدان دانست و بیان کرد: این شهید بزرگوار در یک جلسه خصوصی وعده پیروزی نهایی را دادند و اعلام کردند قطعا بر رژیم صهیونی فائق خواهیم شد. اکنون اسرايیل در آستانه فروپاشی و پشتیبان اصلی آن امریکا رو به افول است و نصرت الهی با مومنان خواهد بود.
آيتالله حیدری با اشاره به شکلگیری جنگ ترکیبی علیه نظام مقدس اسلامی و هدف قرار گرفتن حجاب و عفاف در فتنه پاییز ۱۴۰۱، ابراز کرد: لایحه عفاف و حجاب که توسط شهید رئیسی به مجلس ارائه گردید و پس از طی مراحل خود به تصویب رسید. ظاهرا این طرح همچنان در مجلس باقی مانده است و انتظار داریم رییس مجلس دلیل تاخیر در ابلاغ این لایحه را اعلام نماید.
وی با اشاره به حضور چشمگیر مردم درانتخابات چهاردهم و آرزوی توفیق برای دولت، بیان کرد: دولت در تبلیغات انتخاباتی خود بارها بر تبعیت از فرمایشات رهبر انقلاب تاکید داشت و یکی از توصیههای مهم رهبری انتخاب افراد شایسته و فاقد هرگونه زاویه با ارزشهای انقلاب اسلامی است اما سؤال ما این است چرا برخی افراد دارای زاویه و سابقه شرکت در فتنه ۸۸ و ۱۴۰۱ و دارای محکومیت در دادگاههای صالحه در دولت به کار گرفته شدهاند؟ آيا این تفسیر درستی از وفاق ملی است؟
نماینده مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از برخی موضعگیریها علیه دولت سیزدهم، اظهار کرد: متأسفانه شاهدیم برخی افراد در دولت برای توجیه مشکلات دولت فعلی و دولتهای پیشین، به تخریب دولت شهید رئيسی روی آوردهاند که این رویه مخالف شعار وفاق ملی است و باید از آن پرهیز شود.
آيتالله حیدری در ادامه نطق خود برخی مشکلات استان خوزستان را مطرح نمود و از مسئولان بخشهای مختلف درخواست نمود در جهت حل این معضلات اقدام نمایند.
ثبت دیدگاه